• FI
 • EN
 • Artister och producenter

   

  Uppträder du på ljudinspelningar eller producerar du sådana kommersiellt? Vi tar för din räkning hand om försäljningen av licenser, fakturering och betalning direkt till ditt konto.
  Så att du kan fokusera på det viktigaste, det vill säga att skapa upplevelser.

   

  Varför ansluta sig?

  När en låt spelas på radio, i TV eller en streamingtjänsts program, på ett café, i en bar, frisörsalong, taxi eller kanske som bakgrundsmusik i en livsmedelsbutik får du via oss den ersättning har fastställts i lag. Redan över 32 000 användningsställen och företag som betalar ersättning är våra kunder!

  Vi tar för din räkning hand om försäljningen av licenser för de låtar du har spelat in, fakturering och betalning direkt till ditt konto, snabbt och noggrant. Från Finland och från utlandet. Så att du kan fokusera på det viktigaste, det vill säga musiken.

  Vi betjänar

  När du har tecknat ett kundavtal har du gett oss fullmakt att för din räkning ta hand om de rättigheter som har fastställts i upphovsrättslagen. Vår viktigaste uppgift är att för din räkning ta hand om försäljningen av licenser för inspelade låtar, samla in ersättningar från Finland och utlandet och betala dem direkt till ditt konto, snabbt och effektivt.

  Söker du svar på dina frågor?

  Teckna ett kundavtal? Grubblar du över inspelningsanmälan? Känns avräkningen förvirrande? Läs avsnittet Vanliga frågor. Du kan också kontakta vår kundtjänst.

  Vanliga frågor
  Person image
  Se profil
  G
  Tarja Henriksson
  Kundrelationschef
  +358 10 248 9207
  Person image
  Se profil
  G
  Heli Kosunen
  Serviceutvecklare
  +358 10 248 9201
  Person image
  Se profil
  G
  Ilona Saarela
  Serviceutvecklare
  +358 10 248 9205