• EN
 • SV
 • Esittäjät ja tuottajat

   

  Esiinnytkö äänitteillä tai tuotatko niitä taloudellisesti? Hoidamme puolestasi biisien käyttölupien myynnin, laskutuksen ja maksamisen suoraan tilillesi. Jotta sinä voisit keskittyä tärkeimpään eli uusien elämysten luomiseen.

   

  Miksi liittyä?

  Kun biisisi soi radiossa, tv-ohjelmassa tai -sarjassa, kahvilassa, baarissa, kampaamossa, taksissa tai vaikka ruokakaupan taustamusiikkina – saat kauttamme siitä sinulle laissa määrätyn korvauksen. Korvauksia maksavia käyttöpaikkoja ja yrityksiä on asiakkaanamme jo yli 32 000!

  Hoidamme puolestasi äänittämiesi biisien käyttölupien myynnin, laskutuksen ja korvausten maksamisen suoraan tilillesi, nopeasti ja tarkasti. Suomesta ja ulkomailta. Jotta sinä voisit keskittyä siihen tärkeimpään eli musiikkiin.

  Palvelemme

  Asiakassopimuksen tehtyäsi olet valtuuttanut meidät hoitamaan puolestasi tekijänoikeuslaissa säädettyjä oikeuksia. Meille tärkeintä on, että hoidamme puolestasi äänitettyjen biisien käyttölupien myynnin, korvausten keräämisen Suomesta ja ulkomailta sekä niiden maksamisen suoraan tilillesi nopeasti ja tehokkaasti.

  Pysy mukana!

  GramexPress on Gramexin asiakkaiden ja kaikkien musiikin ystävien oma digitaalinen media, joka kertoo musiikki- ja media-alan ajankohtaisista asioista taitavien toimittajien tuottamana. Syvemmältä -jutuissa pääset syväsukeltamaan ihmisiin ja ilmiöihin, näkökulma-kommentaarit haastavat ajattelemaan laajemmin yhteiskunnasta ja tärpit tarjoilevat vinkkejä & iloa omalle uralle. Annamme kernaasti myös asiakkaalle äänen – kerro meille tarinasi tai lue toisen! Uutiskoosteet voit tilata sähköpostiisi haluamallasi tiheydellä ja valitsemiesi teemojen mukaan.

  Etsitkö vastauksia kysymyksiin?

  Haluatko tehdä asiakassopimuksen? Askarruttaako ääniteilmoitus? Hämmentääkö tilitys? Tutustu usein kysyttyä -kysymyksiin. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Usein kysyttyä
  Person image
  Näytä
  G
  Tarja Henriksson
  Päällikkö, asiakkuudet
  +358 10 248 9207
  Person image
  Näytä
  G
  Heli Kosunen
  Palvelukehittäjä, asiakaspalvelu esittäjät ja tuottajat
  +358 10 248 9201
  Person image
  Näytä
  G
  Ilona Saarela
  Palvelukehittäjä, asiakaspalvelu esittäjät ja tuottajat
  +358 10 248 9205