• EN
 • SV
 • Tietoa Gramexista

   

  Edistämme yhteiskuntaa, jossa äänitemusiikki
  yhdistää ihmisiä, synnyttää sukupolvia ja valtameriä ylittäviä elämyksiä.

  Gramex ry

  Musiikkia ei olisi ilman musiikin esittäjien ja tuottajien työtä. Gramex on perustettu, jotta äänitemusiikin esittäjät ja tuottajat saisivat työstään korvauksen.

  Autamme musiikin ammattilaisia keskittymään tärkeimpään eli luomaan uusia elämyksiä musiikin kautta sekä palvelemaan musiikkia käyttäviä yrityksiä ja organisaatioita tekemällä musiikin hyödyntämisestä omassa liiketoiminnassa arvoa tuottavaa, helppoa ja vastuullista.

  Organisaatio

  Gramex on perustettu jotta äänitteillä esiintyvät musiikin ammattilaiset ja musiikintuottajat saisivat työstään korvauksen.

  Tehtävämme

  Maksamme keräämämme korvaukset musiikin esittäjille ja tuottajille.
  Edistämme myös musiikkia monilla eri tavoilla.

  Kansainvälisyys

  Teemme työtä kansainvälisesti. Meillä on yhteistyösopimuksia yli 30 maan kanssa korvausten vastavuoroisesta maksamisesta.

  Avoimuus ja data

  Meille avoimuus on yhtä tärkeä asia kuin tehokkuus. Pyrimme aina kertomaan monimutkaisetkin asiat mahdollisimman ymmärrettävästi. Gramex julkaisee vuosittain avoimuusraportin ja vuosikatsauksen, joissa kerrotaan tekijänoikeuskorvausten keräämisestä ja tilittämisestä lukujen muodossa.

  Pysy ajan tasalla

  GramexPress on Gramexin asiakkaiden ja kaikkien musiikin ystävien oma digitaalinen media, joka kertoo musiikki- ja media-alan ajankohtaisista asioista taitavien toimittajien tuottamana. Syvemmältä -jutuissa pääset syväsukeltamaan ihmisiin ja ilmiöihin, näkökulma-kommentaarit haastavat ajattelemaan laajemmin yhteiskunnasta ja tärpit tarjoilevat vinkkejä & iloa omalle uralle. Uutiskoosteet voit tilata sähköpostiisi haluamallasi tiheydellä ja valitsemiesi teemojen mukaan.