Loading...
Gramexpress2019-10-21T15:30:05+03:00

Gramexilta uusi koronatukipaketti: miljoona euroa säätiöiden kautta ja 770 000 euroa aikaistettuina tilityksinä

Gramex toteuttaa mittavan koronatukipaketin muusikoille ja tuottajille. Koronatukea kohdistetaan musiikin esittäjien hyväksi Esittävän säveltaiteen edistämissäätiön kautta noin 874 000 euroa ja musiikkituottajille Musiikkituotannon tuki- ja edistämissäätiön kautta 150 000 euroa, minkä lisäksi musiikkituottajille tilitetään normaalia nopeammalla aikataululla noin 770 000 euroa.

Musiikkialan järjestöt yhteisiin toimitiloihin

Suomen musiikkialan järjestöt muuttavat yhteisiin toimitiloihin Espoon Keilalampeen keväällä 2021. Hankkeen käynnistäjiä ja koordinoijia ovat tekijänoikeusjärjestöt Gramex ja Teosto. Yhteisöllinen hanke rakentaa positiivista tulevaisuutta koronan jälkeiseen aikaan ja on ainutlaatuinen musiikkialan kentällä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Se lisää yhteisöllisyyttä ja tehokkuutta sekä tehostaa tilankäyttöä.

Luovan työn arvoa liputetaan poikkeusoloissakin: ©-DAY-kampanja alkaa tänään

Luova työ lohduttaa ja ilahduttaa – aivan erityisesti nyt, kun elämme poikkeuksellisia aikoja. Tämän viikon lauantaina 25.4.2020 vietetään tekijänoikeuspäivää ja sitä ennen ©-DAY-viikkoa. Kuluvan viikon aikana eri toimijat juhlistavat luovan työn arvoa vihreän värin eri sävyissä – sekä livenä että digitaalisesti. Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa sosiaalisen median kanavissa.

Load More Posts

Ota yhteyttä

Jos sinulla on juttuideoita tai muuta kysyttävää toimitukselta, ota yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ