• EN
 • SV
 • Megadeth-kitaristi järjestää kitaraleirin Helsingissä

  25.04.2024 Mervi Vuorela
  Oletko miettinyt, miltä tuntuisi jammailla kymmeniä miljoonia levyjä myyneen metallibändin kitaristin kanssa, ja saada samalla opetusta kitaransoittoon? Nyt se on mahdollista.

  Muun muassa Megadethistä ja Tarja Turusen taustayhtyeestä tuttu metallikitaristi Kiko Loureiro järjestää kaksipäiväisen kitaraleirin Helsingissä 1.-2. päivä kesäkuuta. Ilmoittautuminen leirille on nyt käynnissä.

  Ensimmäistä kertaa Euroopassa järjestettävä Guitar Experience -leiri on suunnattu kaikentasoisille kitaristeille, jotka haluavat kehittää soittotaitoaan, muuttaa soittotyyliään tai saada vinkkejä luovaan työskentelyyn. Leirillä opetellaan esimerkiksi muuntamaan omat ideat biiseiksi, säveltämään kitarasooloja ja improvisoimaan.

  Leiriläiset pääsevät soittamaan ja jammailemaan Loureiron kanssa sekä kyselemään häneltä kaikkea mahdollista musiikista ja kitaransoitosta. Lisäksi he saavat palautetta soittamisestaan ja pääsevät tutustumaan Loureiron kitarakokoelmaan.

  Leiri sisältää yhden ilmaisen Neural DSP -plugarin lisenssin ja pääsyn eksklusiiviseen harjoittelumateriaaliin. Molempien päivien päätteeksi Loureiro vie leiriläiset viihteelle Helsingin keskustaan.

  Aivan ilmaista lysti ei ole. Leirin hinta on ilman majoitusta 999€, tai majoituksella hotelli Katajanokassa 1163–1345€ riippuen huonetyypistä.

  Leirin opettaja, Brasiliasta Suomeen muuttanut Kiko Loureiro, on kultalevyillä ja useilla musiikkipysteillä palkittu kitaravirtuoosi, jolla on yli 30 vuoden kokemus kitaransoitosta.

  Loureiro aloitti uransa power metal -yhtye Angrassa 1990-luvun alussa, kunnes siirtyi vuonna 2007 maailman suurimpien thrash metal -bändien joukkoon kuuluvaan Megadethiin. Hän jätti yhtyeen perhesyistä viime syksynä, ja keskittyy nykyään soolouraansa.

  Guitar Experience -leirille voi ilmoittautua osoitteessa: https://kl.kikoloureiro.com/guitarexperience/

  Lisää samasta aiheesta