Loading...
Gramex2020-11-24T16:09:59+03:00

Gramexin palvelut

Gramex kerää ja jakaa korvaukset tarkasti ja tehokkaasti esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille.

Taiteilijat ja tuottajat
Musiikin käyttöluvat
Tietoa Gramexista
0
oikeudenhaltija-asiakassopimusta
0 M€
korvauksia kerättiin 2019
0
Oikeudenhaltijaa sai korvauksia 2019

Tutkimuksia musiikin tehosta

Lue alta tutkimuksia musiikin tehosta ja vaikutuksesta.

Gramexpress

UUSIMMAT JUTUT

Gramex on uudistanut nimensä

Tekijänoikeusjärjestö Gramex on uudistanut nimensä virallisen muodon aiempaa lyhyemmäksi. 60-luvulta asti käytetty virallinen nimi ”Esittävien taiteilijoiden ja äänitteiden tuottajien tekijänoikeusyhdistys Gramex ry” siirtyy historiaan. Sen tilalle tulee nykyaikainen ”Gramex äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ry”.

Muista tehdä musiikkitestamenttisi

Jokaisen suomalaisen pitäisi tehdä musiikkitestamenttinsa, elämänsä soittolista, sanoo Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksessä Hämeenlinnassa muistiasiantuntijana työskentelevä Marko Mustiala.

Kustannustuen valuviat korjattava

Koronakriisi on vienyt jo kolmanneksen koko musiikkialan arvosta, ja lisää iskuja tulee koko ajan. Tulonmenetykset kotimaassa ovat yli 220 miljoonaa euroa.

Musiikkialan menetys ainakin 220 miljoonaa

Korona on aiheuttanut kovan iskun musiikkialan talouteen. Music Finlandin elokuussa päivittämän arvion mukaan musiikkialan tulonmenetykset kotimaassa ovat yli 220 miljoonaa euroa. Tämä tarkoittaa noin kolmanneksen arvonlaskua Suomen musiikkialalle. Lisäksi musiikkiviennissä tulee menetyksiä vähintään 15 miljoonaa.

ARTIKKELIT

Musiikin käyttöluvat

Haluatko esittää tai tallentaa äänitemusiikkia tai musiikkivideoita? Gramex auttaa tarvittavien lupien hankkimisessa, käytitpä musiikkia sitten radiossa, av-tuotannossa, juhlissa, tapahtumissa tai liike- ja asiakastiloissa. Klikkaa nuolesta lukemaan lisää!

Käyttöluvat
Go to Top