Loading...
Gramex2020-12-16T12:06:23+03:00

Gramexin palvelut

Gramex kerää ja jakaa korvaukset tarkasti ja tehokkaasti esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille.

Taiteilijat ja tuottajat
Musiikin käyttöluvat
Tietoa Gramexista
0
oikeudenhaltija-asiakassopimusta
0 M€
korvauksia kerättiin 2019
0
Oikeudenhaltijaa sai korvauksia 2019

Tutkimuksia musiikin tehosta

Lue alta tutkimuksia musiikin tehosta ja vaikutuksesta.

Gramexpress

UUSIMMAT JUTUT

Tasavertainen työttömyysturva taiteilijalle

Moni taiteilija on joutunut koronan takia työttömäksi ja taistelee arkisesta toimeentulostaan. Taiteilijan työttömyysturvassa on kuitenkin aukko. Vaikka taiteilija olisi työttömyyskassan jäsen, hän ei välttämättä saa lainkaan työttömyyskorvausta.

Kampanja oikeudesta musiikkiin

Joukko musiikkialan toimijoita toteutti näyttävän #oikeusmusiikkiin -kampanjan, joka herätteli huomaamaan musiikkialan ahdinkoa. Somekampanja muistutti ”musiikin voimasta ja merkityksestä yhteiskunnassamme” ja tuo esiin musiikkialalla toimivat tekijät.

Jotakin ihan muuta kuin korona

Tietänette testiasetelman, jossa saa ajatella ihan mitä vain, muttei vaaleanpunaista ja kuinka meistä suurin osa ei vain voi olla ajattelematta vaaleanpunaista. Tai kun laihduttajalle sanotaan, että ajattelee herkkujen sijasta vaikka jotakin mukavaa elämystä.

ARTIKKELIT

Musiikin käyttöluvat

Haluatko esittää tai tallentaa äänitemusiikkia tai musiikkivideoita? Gramex auttaa tarvittavien lupien hankkimisessa, käytitpä musiikkia sitten radiossa, av-tuotannossa, juhlissa, tapahtumissa tai liike- ja asiakastiloissa. Klikkaa nuolesta lukemaan lisää!

Käyttöluvat
Go to Top