Loading...
Gramex2021-10-20T16:29:42+03:00

Käytä hyväksesi Gramexin palveluita

Gramex on äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö. Edustamme musiikin esittäjiä ja tuottajia. Gramex myöntää lupia äänitemusiikin käyttöön ja kerää siitä tekijänoikeuskorvauksia. Koska musiikki tekee hyvää, me tahdomme tehdä musiikin käytön helpoksi.

Koronatilanteen johdosta emme nyt ota vastaan asiakkaita toimistolla. Saat meidät kiinni sähköpostilla tai puhelimitse ma-pe klo 10-15.

– Muusikkojen ja tuottajien asiakaspalvelu: puhelin +358 50 518 9892 ja sähköposti: tilitys[at]gramex.fi
– Musiikin käyttäjien asiakaspalvelu: puhelin +358 50 518 9893 ja sähköposti: avinfo[at]gramex.fi

Gramexin it-yksikkö suorittaa muutostöitä 21.-29.10. Tästä voi aiheutua ajoittaisia katkoksia mm. kotisivuillemme sekä MyGramex-portaaliin. Pahoittelemme katkoksista aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Gramexista ja palveluistamme:

Taiteilijat ja tuottajat
Musiikin käyttöluvat
Tietoa Gramexista
0
oikeudenhaltija-asiakassopimusta
0 M€
korvauksia kerättiin 2020
0
oikeudenhaltijaa sai korvauksia 2020

Tutkimuksia musiikin tehosta

Gramexpress

UUSIMMAT JUTUT

Musiikkiala: Kulttuurin leikkaukset peruttava

Musiikkialan järjestöt vaativat, että julkisesti kerrotun mukaisesti vuoden 2022 kulttuuribudjetin leikkauksista luovutaan. Suunnitellut leikkaukset kohdistuvat suoraan ja välillisesti musiikkialan perustoimintaedellytyksiin, luovan työn tekemiseen, työllisyysvaikutuksiin, musiikin monimuotoisuuteen, kansainväliseen kilpailukykyyn ja musiikkialan edellytyksiin tukea kansalaisten jaksamista ja hyvinvointia kriisi- ja normaalioloissa.

Lue Gramexpress 3/21!

Gramexilta uusi lupa taustamusiikin striimaukseen

Kun striimaat käyttämääsi taustamusiikkia asiakkaillesi, jotka osallistuvat toimintaasi satunnaisesti etänä tarvitset ns. striimausluvan sekä Gramexilta että Teostolta. Luvat myöntää 1.10.2021 alkaen Musiikkiluvat.fi.

Gramex tilitti 5,5 miljoonaa

Gramex tilitti tänään tiistaina 31.8. noin 5,5 miljoonaa euroa korvauksia. Tilitettyjen korvausten joukossa oli muun muassa yksityisen kopioinnin hyvitysvaroja, ulkomailta tulleita korvauksia sekä TV-ohjelmien verkkotallennuspalvelu-korvauksia.

ARTIKKELIT

Musiikin käyttöluvat

Haluatko esittää tai tallentaa äänitemusiikkia tai musiikkivideoita? Gramex auttaa tarvittavien lupien hankkimisessa, käytitpä musiikkia sitten radiossa, av-tuotannossa, juhlissa, tapahtumissa tai liike- ja asiakastiloissa. Klikkaa nuolesta lukemaan lisää!

Käyttöluvat
Go to Top