Loading...
Gramex2021-11-01T17:07:18+03:00

Käytä hyväksesi Gramexin palveluita

Gramex on äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö. Edustamme musiikin esittäjiä ja tuottajia. Gramex myöntää lupia äänitemusiikin käyttöön ja kerää siitä tekijänoikeuskorvauksia. Koska musiikki tekee hyvää, me tahdomme tehdä musiikin käytön helpoksi.

Koronatilanteen johdosta emme nyt ota vastaan asiakkaita toimistolla. Saat meidät kiinni sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelinnumeromme löydät täältä.

– Muusikkojen ja tuottajien asiakaspalvelu: sähköposti: tilitys[at]gramex.fi
– Musiikin käyttäjien asiakaspalvelu: sähköposti: avinfo[at]gramex.fi

Lisätietoja Gramexista ja palveluistamme:

Taiteilijat ja tuottajat
Musiikin käyttöluvat
Tietoa Gramexista
0
oikeudenhaltija-asiakassopimusta
0 M€
korvauksia kerättiin 2020
0
oikeudenhaltijaa sai korvauksia 2020

Tutkimuksia musiikin tehosta

Gramexpress

UUSIMMAT JUTUT

Rekry: ICT-asiantuntija

Haemme ICT-asiantuntijaa osaksi Gramexin dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen.

Musiikkiala: Kulttuurin leikkaukset peruttava

Musiikkialan järjestöt vaativat, että julkisesti kerrotun mukaisesti vuoden 2022 kulttuuribudjetin leikkauksista luovutaan. Suunnitellut leikkaukset kohdistuvat suoraan ja välillisesti musiikkialan perustoimintaedellytyksiin, luovan työn tekemiseen, työllisyysvaikutuksiin, musiikin monimuotoisuuteen, kansainväliseen kilpailukykyyn ja musiikkialan edellytyksiin tukea kansalaisten jaksamista ja hyvinvointia kriisi- ja normaalioloissa.

ARTIKKELIT

Musiikin käyttöluvat

Haluatko esittää tai tallentaa äänitemusiikkia tai musiikkivideoita? Gramex auttaa tarvittavien lupien hankkimisessa, käytitpä musiikkia sitten radiossa, av-tuotannossa, juhlissa, tapahtumissa tai liike- ja asiakastiloissa. Klikkaa nuolesta lukemaan lisää!

Käyttöluvat
Go to Top