Loading...
Gramex2021-06-01T13:21:55+03:00

Uusi osoite

Gramexin toimisto on muuttanut. Uusi osoitteemme on:

Gramex
Musiikin Satama
Keilasatama 2 A
02150 Espoo

Vallitsevan koronatilanteen takia emme toistaiseksi ota asiakkaita vastaa toimistollamme. Palvelemme normaalisti sähköpostilla ja puhelimitse.

Taiteilijat ja tuottajat
Musiikin käyttöluvat
Tietoa Gramexista
0
oikeudenhaltija-asiakassopimusta
0 M€
korvauksia kerättiin 2020
0
oikeudenhaltijaa sai korvauksia 2020

Tutkimuksia musiikin tehosta

Lue alta tutkimuksia musiikin tehosta ja vaikutuksesta.

Gramexpress

UUSIMMAT JUTUT

Blogi: Puhutaanpa rahasta

Englantilaiset herrasmiehet eivät kuulemma koskaan puhu rahasta. Ei siitä Suomessakaan hirveästi puhuta, vaikka sanonta kuuluu, että siitä puhe mistä puute. Tekijänoikeusjärjestöjen vuosikatsauksissa ja tilinpäätöksissä rahasta kuitenkin puhutaan paljonkin.

Kesän aukioloajat

Juhannusaaton aattona 24.6. puhelinpalvelu on auki klo 9-13. Juhannusaattona 25.6. ja 19-30.7. asiakaspalvelumme on suljettu. MyGramex-portaali ja verkkokauppa ovat kuitenkin käytettävissä.

Gramex jakoi viime vuonna 19,3 miljoonaa euroa korvauksia

Gramexin vuosikatsaus on julkistettu. Sen mukaan koronavuosi johti korvauskertymän alenemiseen noin miljoonalla eurolla, mutta tehtyjen kustannussäästöjen ansiosta tilitettyjen korvausten määrä aleni noin puolella tästä.

Koronan vuosi

Vuosi 2020 jää historiaan yhtenä musiikkialan raskaimmista kokemuksista. Koronapandemia vaikutti tuhoisasti musiikkialan talouteen. Music Finlandin mukaan menetykset olivat yli 70 prosenttia alan arvosta.

ARTIKKELIT

Musiikin käyttöluvat

Haluatko esittää tai tallentaa äänitemusiikkia tai musiikkivideoita? Gramex auttaa tarvittavien lupien hankkimisessa, käytitpä musiikkia sitten radiossa, av-tuotannossa, juhlissa, tapahtumissa tai liike- ja asiakastiloissa. Klikkaa nuolesta lukemaan lisää!

Käyttöluvat
Go to Top