• EN
 • SV
 • Verokorttia ei tarvitse lähettää Gramexille

  29.01.2024 Noora Marttila

  Olemme saaneet asiakkaidemme verotiedot suoraan Verohallinnolta vuoden 2024 alussa ja veroprosenttisi näkyy nyt MyGramex-portaalin omissa tiedoissa.

  Lähdeverokortteja ja opiskelijan/eläkkeensaajan verotietoja emme kuitenkaan saa automaattisesti verottajalta vaan ne tulee lähettää meille osoitteeseen tilitys@gramex.fi. Lähetä myös muutosverokortti meille sähköpostitse, jos haluat muuttaa veroprosenttiasi.

  Vuoden 2024 ensimmäinen tilitys maksetaan viikolla 13, joten tarkistathan veroprosenttisi hyvissä ajoin ennen sitä.

  Voi myös kätevästi muuttaa MyGramex-portaalissa osoitteesi ja tilinumerosi.

  Usein kysyttyä veroista:

  Asun ulkomailla, miten verotukseni käsitellään?
  Plus
  Jos olet asunut ulkomailla yli 3 vuotta ja olet verovelvollinen toiseen maahan, toimita meille kotipaikkatodistus paikalliselta henkilörekisterin ylläpitäjältä. Jos olet asunut ulkomailla alle 3 vuotta, voit hakea lähdeverollisuutta Suomesta Verohallinnolta ja toimittaa lähdeverokortin Gramexille .
  Kuinka vaihdan tilinumeroni ja päivitän veroprosenttini?
  Plus
  Voit päivittää tilinumerosi MyGramex-portaalissa. Jos haluat nostaa veroprosenttiasi, niin voit ilmoittaa siitä Gramexille sähköpostilla osoitteeseen tilitys@gramex.fi. Voit myös lähettää uuden verokortin tilitys@gramex.fi.
  Ovatko Gramex-korvaukset verotuksen alaista tuloa?
  Plus
  Kyllä, Gramex-korvaukset ovat verotuksen alaista tuloa. Asiakkaanamme saamme verokorttisi suoraan Verohallinnolta jokaisen verovuoden alussa. Uusi veroprosenttisi päivittyy MyGramexiin vuosittain helmikuun alussa.
  Pitääkö minun lähettää verokorttini Gramexille?
  Plus
  Kun olet Gramexin asiakas, niin saamme verokorttisi suoraan Verohallinnolta jokaisen verovuoden alussa. Uusi veroprosenttisi päivittyy MyGramexiin vuosittain helmikuun alussa. Jos teet verotukseen muutoksia, kannattaa muutosverokortin päivitys tarkistaa meiltä esimerkiksi sähköpostitse: tilitys@gramex.fi.
  Lisää samasta aiheesta