• EN
 • SV
 • Strategiamme

  vuosille 2023-2026

  Gramexin uusi aikakausi

  Astuimme vuonna 2023 strategiassamme uudelle aikakaudelle. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on olla yksi maailman parhaista tekijänoikeuspalveluista. Tämä tarkoittaa tiivistä ja näkemyksellistä kumppanuutta sekä äänitemusiikin käyttäjien ja esittäjien että tuottajien kanssa, Suomessa ja kansainvälisesti.

  Kuvassa Gramexin henkilöstöä.

  Palveluksessanne

  Haluamme auttaa musiikin ammattilaisia keskittymään tärkeimpään eli luomaan uusia elämyksiä musiikin kautta sekä palvelemaan musiikkia käyttäviä yrityksiä ja organisaatioita tekemällä musiikin hyödyntämisestä omassa liiketoiminnassa arvoa tuottavaa, helppoa ja vastuullista.

  Strategiassa Gramexin tehtävänä eli missiona on edistää yhteiskuntaa, jossa äänitemusiikki tuottaa hyvinvointia, toimeentuloa ja lisäarvoa musiikin esittäjille, tuottajille ja musiikin käyttäjille.

  Selkeät painopisteet

  Maailma ympärillä digitalisoituu ja musiikki löytää yhä uusia kansalliset rajat ylittäviä estradeja. Samalla myös musiikin myynnin ja tekijänoikeuksien korvausten tilittämisen prosessit muuttavat muotoaan. Kilpailu kovenee – sekä osaajista että paikasta markkinalla.

  Selkeät painopisteet auttavat epäjatkuvuuden ajassa kiinnittämään huomion olennaiseen eli siihen, mitä tekemällä tavoitteesta tehdään totta.

  Gramexin toiminnan painopistealueet ovat:

  Kuvituskuva

  Tärkeintä on musiikki

  Vaikka olemme innovatiivisia datan ja teknologian hyödyntäjiä, meille tärkeintä on musiikki. Toimintamme nojaa vahvaan arvopohjaan: kun musiikista rakennetaan menestystä, tuodaan maailmaan lisää iloa ja hyvinvointia.

  Todeksi eletyt arvot, paras kumppani​ ja näkemyksellinen asiantuntija, toimivat peräsimenä silloinkin, kun tarkkaa suunnitelmaa on mahdotonta laatia.

  Paras kumppani tarkoittaa, että koko Gramex…

  Näkemyksellinen asiantuntijuus tarkoittaa, että koko Gramex…

  Haasta meidät keskusteluun tulevaisuudesta ja strategiastamme!
  Ota yhteyttä:

  Person image
  Näytä
  G
  Sari Aalto-Setälä
  Johtaja, viestintä
  +358 10 248 9215