• EN
 • SV
 • Päättyvän kesän radiohitit Bam bam ja Ram pam pam

  17.08.2022
  Kesän 2022 soitetuimmat kappaleet kaupallisilla radiokanavilla olivat Camila Cabellon (ft. Ed Sheeran) Bam Bam ja Bessin Ram pam pam. Tekijänoikeusjärjestö Gramexin kesätilasto listaa kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin kymmenen soitetuinta kappaletta.

  Kesän 2022 soitetuimpien listan ykkösenä oli yli tuhannella soittokerralla Camila Cabellon ja Ed Sheeranin kappale Bam Bam. Toisena ja samalla soitetuimpana kotimaisena kappaleena oli Bessin Ram pam pam miltei tuhannella soittokerralla.

  ”Oli kiinnostavaa, että kärjen kaksi kappaletta olivat lähes samannimisiä ja osittain myös -tyylisiä. Tänä kesänä on selvästi ollut tilausta positiiviselle vokaalirytmittelylle, joita Ram pam pam ja Bam bam kappaleina edustavat,” kertoo tilaston koonnut Gramexin Kari Niemelä.

  Listan kolmantena oli Harry Stylesin kappale As It Was, neljäntenä Ed Sheeranin kappale Shivers ja viidentenä Elley Duhen kappale Middle Of The Night.

  Kotimaisista mukana myös Erin ja Lauri Tähkä

  Kymmenen soitetuimman listalle mahtui Bessin lisäksi kaksi kotimaista kappaletta. Kotimaisen listan toisena oli Erinin kappale Anna mun rakastaa ja kolmantena Lauri Tähkän kappale Nukkuvat aamut. Kotimaiset pärjäsivät soittokertojen määrässä kohtalaisesti; kolmen kappaleen soittomäärät vastasivat noin yhtä kolmasosaa top-10 listan kaikkien soittojen määrästä.

  EsittäjäKappaleSoittokerrat
  1.Camila Cabello Ft. Ed SheeranBam Bam1047
  2.BessRam pam pam968
  3.Harry StylesAs It Was847
  4.Ed SheeranShivers819
  5.Elley DuheMiddle Of The Night611
  6.Inna x Sean PaulUp609
  7.ErinAnna mun rakastaa590
  8.Willy WilliamTrompeta579
  9.Altego x Britney Spears x GinuwineToxic Pony561
  10.Lauri TähkäNukkuvat aamut559