• EN
 • SV
 • Levyraati tekee comebackin – Gramex mukana ohjelmayhteistyökumppanina

  12.01.2024 Noora Marttila
  Legendaarinen Levyraati tekee paluun MTV:n lauantai-iltoihin 20.1. alkaen ja panee joka viikko tunnin ajan tuoretta musiikkia paremmuusjärjestykseen. Gramex on mukana ohjelman yhteistyökumppanina.

  Comebackin tekevässä Levyraadissa musiikkiin intohimoisesti ja avoimin mielin suhtautuvat raatilaiset kuuntelevat kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet ja pisteyttävät ne yhdestä kymmeneen. Ohjelmaa juontaa Jenni Pääskysaari.

  Mukaan GramexPressin varjoraatiin

  Gramex on uuden brändin lanseerauksen tiimoilta mukana Levyraadin ohjelmayhteistyökumppanina.

  ”Uusi Levyraati on hieno kunnianosoitus klassikolle. Ohjelman avulla esitellään ja tehdään tutuksi uusia sekä vähän vanhempiakin äänitteitä. Äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestönä meille on suorastaan itsestään selvää olla mukana Levyraadin uudessa tulemisessa”, kertoo Gramexin viestintäjohtaja Sari Aalto-Setälä.

  Aalto-Setälä lupaa, että Levyraatia seurataan GramexPressissä tiiviisti. Myös ammattilaispalautetta kerätään.

  ”Tulemme julkaisemaan Levyraati-ilmiöstä pitkän artikkelin. Lisäksi haastamme omia asiakkaitamme eli musiikin ammattilaisia ja käyttäjä antamaan oman palautteensa GramexPressin varjoraatiin.”

  ”Varjoraati aukeaa GramexPress.fi:ssä ensimmäisenä lähetyspäivänä. Avoimen palautteen kanava on auki koko tuotantokauden loppuun, jolloin julkaisemme koosteen ammattilaisten kommenteista”, kertoo Aalto-Setälä.

  Pääosassa musiikki ja tekijät

  Ohjelman pääroolissa on musiikki ja sen tekijät, jotka antavat teoksensa puolueettoman raadin arvioitavaksi klassikkoa kunnioittavassa ympäristössä.

  Pääskysaaren luotsaama viisihenkinen raati koostuu vakiojäsenistä sekä viikoittain vaihtuvista vieraista, joista osa on julkisuudesta tuttuja ja osa ei. Raadissa on myös aina avoimen haun kautta valikoitunut ”tavis.”

  Levyraadin vakiojäseninä nähdään musiikkialan vaikuttaja Asko Kallonen, dj, näyttelijä ja radiojuontaja Lina Schiffer, kitaristi Mikko Kosonen sekä muusikko ja tuottaja Väinö Karjalainen. Jokainen heistä suhtautuu pestiin kunnioituksella, mutta avoimin mielin omana itsenään.

  Levyraati alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 20.1. klo 21 ja sen on tuottanut MTV Studios.

  Levyraati yhteistyössä -logo. La 21.00 20.1. alkeaen. MTV Katsomo ja MTV3.