• EN
 • SV
 • Esiinnyn edukseni – kaikille turvallinen musiikkiala -ohjeistus on julkaistu

  15.06.2022
  Musiikkiala on laatinut yhdessä koko alaa hyödyttävän Esiinnyn edukseni -ohjeistuksen häirinnän, syrjinnän ja epäarvoisen kohtelun kitkemiseksi alalta.

  Esiinnyn edukseni – kaikille turvallinen musiikkiala -ohjeistus on työkalu, joka tarjoaa selkeät ohjeet turvallisen tilan luomiseen sekä hyvän käytöksen mallit – alalla on nollatoleranssi kaikenlaiseen häirintään, syrjintään ja epäasialliseen kohteluun.

  > Ohjeistus on löydettävissä osoitteessa esiinnynedukseni.fi

  Sivulle on koottu ohjeita, hyviä toimintamalleja ja hyödyllisiä linkkejä sekä ideoita siihen, miten toimia, jos näkee tai kokee häirintää, syrjintää tai epäasiallista kohtelua alallamme. Ohjeiden avulla voi myös peilata omaa toimintaa – jos on itse syyllistynyt häirintään, syrjintään tai epäasialliseen kohteluun, ohjeistus tarjoaa tukea asioiden ratkaisuun ja uudelleen oppimiseen.

  Ohjeistus on luettavissa sekä suomeksi että englanniksi.

  Ota ohjeistus käyttöön – esiinny eduksesi!

  Ohjeistuksen teemoista järjestetään tiistaina 16. elokuuta 2022 kaikille avoin keskustelutilaisuus. Tilaisuuden tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.

  Ohjeistuksen ovat yhdessä laatineet Muusikkojen liitto, Suomen Musiikintekijät, Music Finland, SOA – Suomen ohjelmatoimistot ja agentit, Suomen Sinfoniaorkesterit, LiveFIN, Teosto, Gramex, Musiikkikustantajat, Musiikkituottajat – IFPI Finland, Suomen Säveltäjät ja Suomen kansallisooppera ja -baletti.

  Ohjeistuksen laatimisessa on myös ollut mukana Ekvalita sekä THL. Ohjeistusta koordinoi Muusikkojen liitto ja sen graafisen ilmeen on suunnitellut ja toteuttanut Tero Ahonen.

  Lisätiedot:

  Anna Dantchev
  Yhteisökoordinaattori
  Muusikkojen liitto
  anna.dantchev@muusikkojenliitto.fi

  Lisää samasta aiheesta