• EN
 • SV
 • Gramex uudisti tietosuojakäytäntöään

  15.12.2023 Sari Aalto-Setälä
  Gramex otti verkkosivu-uudistuksen yhteydessä käyttöön uuden tietosuojalausekkeen. Lausekkeessa yhdistyvät aiemmat tietosuojaselosteet yhdestä paikasta löytyväksi kokonaisuudeksi, jossa on henkilötietojen käsittelystä kertomisen lisäksi huomioitu myös uusien verkkosivujen toiminnallisuuksia.

  Lausekkeesta löydät ajantasaista tietoa siitä, mihin tarkoituksiin Gramex käsittelee henkilötietoja ja mitä henkilötietoja kunkin rekisteröityjen käyttäjien ryhmän osalta käsitellään. Gramexin lakimies Juha Pihlajaniemi muistuttaa, että lausekkeeseen on tiivistetty olennaiset asiat käyttäjien oikeuksista sekä siitä, minne olla yhteydessä tietosuojaan liittyvissä asioissa.

  ”Uudistuksen tarkoituksena on ollut ennen muuta selventää henkilötietojen käsittelyyn liittyvää kokonaisuutta rekisteröityjen näkökulmasta. Tärkeä uudistus on myös verkkosivujemme evästekäytäntöjen kehittyminen vastaamaan asiakasviestinnän haasteisiin. Viestinnän ja markkinoinnin automaatiotoimintojen avulla voimme palvella asiakkaitamme ja sidosryhmiämme entistä paremmin heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden.”

  Tietosuojalausekkeen löydät verkkosivujemme alatunnisteesta ja täältä.

  Lisää samasta aiheesta