Etusivu » Tietoa Gramexista » Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteet

Henkilötietojen suojaaminen ja yksityisyyden kunnioittaminen on Gramexille tärkeää. Toukokuun 2018  lopulla tulee sovellettavaksi uusi EU:n tietosuoja-asetus ja myöhemmin keväällä sitä täsmentävät kansalliset säädökset.

Muutos ei vaadi asiakkailtamme ja palvelujemme käyttäjiltä toimenpiteitä. Gramex on tehnyt tarvitavat toimenpiteet ja Sinulle tämä  näkyy muun muassa tarkempina kuvauksina (ns. tietosuojaselosteina) henkilötietojen käytöstä.

Alla on linkit tietosuojaselosteisiimme. Ne antavat hyvän yleiskuvan henkilötietojen käsittelystä Gramexissa. Niissä muun muassa kerrotaan henkilötietojen käsittelyn perusteista ja tarkoituksista, rekisterien tietosisällöstä ja säännönmukaisista tietolähteistä sekä rekisteröityjen oikeuksista.

Gramex kehittää toimintaansa jatkuvasti ja lisäksi lainsäädäntö voi muuttua. Mikäli näistä seuraa muutoksia henkilötietojen käsittelyssä, päivitämme tietosuojaselosteitamme, jotta Gramexin asikkaat saavat aina ajantasaisen ja kattavan kuvan Gramexin toimintatavoista.

Tutustu tietosuojaselosteisiin:

> Oikeudenhaltijayksikön rekisteri

> MyGramex asiakaspalveluportaali

> Lisensoinnin asiakasrekisteri

> Viestinnän/Gramexpress-lehden rekisterit