Kauan soikoon musiikki - Gramex 50 V

Esittävien taiteilijoiden ja musiikkituottajien tekijänoikeusjärjestö Gramex täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Meiltä saa lupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex-korvaukset ovat palkkaa muusikoiden ja tuottajien tekemästä työstä.

Musiikin käyttöluvat

Haluatko esittää tai tallentaa äänitemusiikkia tai musiikkivideoita? Gramex auttaa tarvittavien lupien hankkimisessa, käytitpä musiikkia sitten radiossa, av-tuotannossa, juhlissa, tapahtumissa tai liike- ja asiakastiloissa.

Taiteilijat ja tuottajat

Gramex palvelee esittäviä taiteilijoita ja musiikin tuottajia. Gramex-korvaukset ovat palkkaa muusikoiden ja tuottajien tekemästä työstä. Lue palveluistamme ja siitä, miten asiakkaaksi liitytään.

Uutiset

Hinnantarkistuksia vuodenvaihteessa | Gramex isännöi tekijänoikeusjärjestöjen kansainvälisen liiton kokousta | Gramex tilitti 2,7 miljoonaa | Gramex mukana Suomi Areenassa | Gramexilta liki 18 miljoonaa musiikille  I  Gramexin viestintäjohtaja Lauri Kaira Suomen elokuvasäätiön hallituksen puheenjohtajaksi  |   Katso kaikki tiedotteet

Tietoa Gramexista

Gramex on esittävien taiteilijoiden ja äänitteiden tuottajien tekijänoikeusjärjestö. Meillä on noin 63 000 oikeudenhaltija-asiakkuutta ja lisäksi edustamme lukuisia ulkomaisia oikeudenhaltijoita kansainvälisen sisarjärjestöverkostomme kautta. Gramexin lisenssejä on yli 30 000 musiikin käyttäjällä. Lue lisää