Etusivu » Taiteilijat ja tuottajat » Tilityksen aikataulumuutos

Tilityksen aikataulumuutos ennakoitua suurempi

Kuten olemme aiemmin kertoneet, tilityksen maksatusaikataulu muuttuu tänä vuonna uuden tilitysjärjestelmän käyttöönoton vuoksi. Muutos on kertaluonteinen ja johtuu siirtymävaiheesta.

Vaikutus aikatauluun on ennakoitua suurempi. Tämän hetken tiedon mukaan esityskorvaukset maksetaan juhannuksen jälkeen. Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta tällä sivulla, kun se varmistuu.  Pahoittelemme tilannetta ja pyrimme selvittämään siirtymävaiheen haasteet nopeasti.

Äänitetiedot ajantasalle

Kaikista uusista julkaistuista tallenteista, myös radiopromoista ja singleistä tulee tuottajan toimittaa ääniteilmoitus Gramexille kuukauden kuluessa julkaisusta.

Mikäli haluat tarkistaa, onko kaikki äänitteesi ilmoitettu oikein Gramexille, soita toimistoomme koska ePalvelu on nyt remontissa.  Voimme lähettää listat ilmoitetuista urista postitse tai sähköpostilla.

Verotiedot 2017 ajantasalle

Vuoden 2017 veroprosentit tulevat voimaan 1.2.2017. Gramex saa suoraan Verohallitukselta asiakkaittensa sivutuloprosentit. Vuoden aikana tapahtuvista veroprosentin muutoksista emme kuitenkaan saa verottajalta tietoja, vaan muutosverokortista on asiakkaan toimitettava Gramexille kopio.

Eläkeläinen, koululainen, opiskelija tai Suomessa rajoitetusti verovelvollinen! Sinun tulee aina toimittaa erikseen ajankohtaiset verotustietosi Gramexille varmistaaksesi oikean verotuksen.