Musiikin käyttösopimukset » Tausta- ja tanssimusiikki sekä yleisötapahtumat

Tausta- ja tanssimusiikki asiakaspalvelutiloissa ja yleisötapahtumissa

Musiikki tekee hyvää. Musiikki on hieno keino saada  asiakkaat ja työntekijät viihtymään.  Musiikkia voi käyttää monin tavoin, voit tutustua niihin  tästä artikkelista.

Ostatko yhden vai kaksi sopimusta?  Äänitemusiikin ja musiikkivideoiden julkiseen esittämiseen tarvitaan sopimus. Tarvitset lisäksi eri luvan siihen, jos teet musiikkitallenteen tällaista käyttöä varten.  Saat kummankin helposti Gramexilta.

Soitto- ja tallennustekniikka ei vaikuta.  Sopimus tarvitaan siitä riippumatta, soiko musiikki radiosta, televisiosta, äänilevyltä, tietokoneelta, nauhalta, kännykältä tai miltä muulta laitteelta tahansa.   Gramexin lisäksi tarvitset sopimuksen Teoston kanssa.

Gramex palvelee Sinua. Kun laki  edellyttää musiikin käytöstä sopimusta, Gramex palvelee asian hoitamisessa. Me tahdomme tehdä asiat Sinulle helpoksi.

Näin teet sopimuksen. Voit edetä kahdella tavalla. Jos tiedät valmiiksi, mitä tahdot, mene suoraan verkkokauppaamme. Siellä voit kokeilla sopimuslaskurilla, mitä musiikin käyttö maksaisi ja tehdä sopimuksen heti verkkokaupassa. Voit myös lukea lisätietoa musiikin käyttötavoista ja tarjolla olevista sopimuksista alla olevista linkeistä:

Lisätietoa

 > Suojatut äänitteet
> Yhteystiedot: me palvelemme Sinua