HAE
Musiikin käyttöluvat » Musiikkivideot » Musiikkivideokauppa

Musiikkivideokauppa Gramexin asiakkaille

Oletko kiinnostunut musiikkivideoista? Englantilainen musiikkivideokauppa on avattu nyt myös Gramexin asiakkaille.

Gramex ja Gramexin englantilainen sisarjärjestö PPL ovat aloittaneet yhteistyön PPL:n ylläpitämän musiikkivideokaupan osalta.

Palvelu oli aiemmin tarjolla vain Iso-Britanniassa toimiville PPL:n omille käyttäjäasiakkaille.  Palvelu on avattu nyt ensimmäistä kertaa myös Iso-Britannian ulkopuolelta oleville musiikkivideoiden käyttäjille: Suomen Gramexin käyttäjäasiakkaat voivat päästä asiakkaaksi PPL:n videokauppaan (PPL Video Store).

Näin se toimii

Kaupasta saa ostaa yksittäisiä musiikkivideoita julkisessa esittämisessä tai televisiotoiminnassa käytettäväksi.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti lähettäjäyhtiöille sekä taustamusiikkivideopalveluita muun muassa ravintoloille tarjoaville operaattoreille. Gramexin ja PPL:n solmiman sopimuksen perusteella kuitenkin myös Gramexin yksittäiset loppukäyttäjäasiakkaat voivat asioida palvelussa.

Palvelulla pyritään edistämään musiikkivideoiden laillista saatavuutta erityisesti yritystoiminnassa tapahtuvaan musiikkivideoiden käyttöön. Videot toimitetaan käyttäjille pääasiassa digitaalisina lataustiedostoina. Tietyt videot ovat saatavilla edelleen myös fyysisinä tallenteita.

Liki 10.000  musavideota

Palvelussa on tarjolla tällä hetkellä vajaat 10.000 yksittäistä musiikkivideota. Suomalaiset musiikkivideot puuttuvat vielä, mutta tarkoitus on, että niitäkin olisi palvelussa jatkossa tarjolla Hinnat ovat PPL:n hintoja ammattikäyttöön ja hintatiedot saa PPL:stä.

Olemassaolevat  sopimukset edellytyksenä palvelun käytölle

Käyttäjä solmii lopullisen palvelun käyttösopimuksen PPL:n kanssa sen jälkeen, kun Gramex on omalta osaltaan tarkastanut, että käyttäjä on solminut Suomessa videoiden käyttämisessä ja jakelussa tarvittavat luvat ja korvaussopimukset Gramexin ja Musiikkituotttajat-IFPI Finland ry:n kanssa.

> Mikäli olet kiinnostunut palvelusta, niin ota yhteyttä Gramexiin tällä yhteyslomakkeella, kiitos.