default_scv.tpl
Etusivu :: Musiikin käyttöluvat :: Tausta- ja tanssimusiikki ja tapahtumat :: Vesiliikennealukset sisävesillä ja rannikkoliikenteessä

Vesiliikennealukset sisävesillä ja rannikkoliikenteessä

Vesiliikennealuksia varten voit tehdä sopimuksen äänitemusiikin esittämisestä ja äänite/biisikauppamusiikin tallentamisesta ja käytöstä. Alla on hintatiedot ja linkki, jota kautta pääset tekemään sopimuksen.

1. Äänitemusiikin esittäminen. Kun vesiliikennealuksella esitetään äänitemusiikkia (esimerkiksi radiosta, televisiosta, nauhalta, äänilevyltä, tietokoneelta tms. tavalla), siitä maksetaan Gramexin kautta alla olevan hinnaston mukainen tekijänoikeuskorvaus. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero. Huom: korvaus ei kata musiikkivideon esittämistä.

Korvaus on aluskohtainen. Kausikohtainen korvaus määräytyy seuraavasti:

a. 236,34 €/alus/kausi (sallittu matkustajamäärä 251 - 500)
b. 133,92 €/alus/kausi (sallittu matkustajamäärä 101 - 250)
c. 76,20 €/alus/kausi (sallittu matkustajamäärä 51 - 100)
d. 53,82 €/alus/kausi (sallittu matkustajamäärä alle 50)

Kausi on 1.4. - 30.9.

Korvaus kattaa aluksessa esitettävän ääniteperäisen musiikin. Mikäli matkustajamäärä ylittää ylittää 500 paikkaa, neuvotellaan korvauksesta erikseen.

> Ota yhteyttä sopimuksen tekemiseksi

2. Tallentaminen ja biisikauppamusiikin käyttö.   Jos haluat tallentaa eli kopioida musiikkia esittäväksesi asiakastiloissasi tai muuten julkisesti, tarvitse siihen erillisen tallennusluvan.  Sama lupa tarvitaan, jos haluat  käyttää äänitteitä, jotka olet ostanut vain kuluttajakäyttöön musiikkia myyvästä biisikaupasta.  Pelkkä esityslupa ei kummassakaan tapauksessa riitä.  Gramexilta saat tarvitsemasi luvan helposti:

> Tästä tallennuslupa-kauppaamme