default_scv.tpl
Etusivu :: Musiikin käyttöluvat :: Tausta- ja tanssimusiikki ja tapahtumat :: Vanhustenhuolto, palvelutalot ja ryhmäkodit

Vanhustenhuolto, palvelutalot ja ryhmäkodit

Asiakastiloja varten voit tehdä sopimuksen äänitemusiikin esittämisestä ja äänite/biisikauppamusiikin tallentamisesta ja käytöstä. Alla on hintatiedot ja linkki, jota kautta pääset tekemään sopimuksen.

1. Äänitemusiikin esittäminen. Kun asiakastiloissa esitetään äänitemusiikkia (esimerkiksi radiosta, televisiosta, nauhalta, äänilevyltä, tietokoneelta tms. tavalla), siitä maksetaan Gramexin kautta alla olevan hinnaston mukainen tekijänoikeuskorvaus. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero. Huom: korvaus ei kata musiikkivideon esittämistä.

Korvaus on vuosikorvaus, jonka suuruus määräytyy päivittäin tiloja käyttävien asiakkaiden lukumäärän perusteella seuraavasti:

Käyttäjien määrä Korvaus €/vuosi
alle 30 käyttäjää 68,22
31 - 50 käyttäjää 130,93
51 - 75 käyttäjää 196,26
76 - 100 käyttäjää 261,87
101 - 150 käyttäjää 327,21
151 - 200 käyttäjää 392,77

200 käyttäjän ylittävältä osalta lisätään 130,20 € / vuosi / alkava 50 käyttäjää.

> Tee sopimus e-Palvelussa

2. Tallentaminen ja biisikauppamusiikin käyttö. Lisenssin voi hankkia seuraavilla toimialoilla: ravintola- ja hotelliala, vähittäiskauppa ja asiakaspalvelutilat. Sen nojalla saat kopioida ja valmistaa äänitteitä toiselle tallennusalustalle, esim. cd-levyltä muistitikulle. Lisäksi saat käyttää äänitteitä, jotka olet ostanut vain kuluttajakäyttöön musiikkia myyvästä biisikaupasta.

Tämä lupa  maksaa 124 € (sis. alv.) ja on voimassa 12 kuukautta. Sen nojalla saat kopioida enintään 200 äänitteen uraa (biisiä) ja käyttää niitä julkisessa esityskäytössä taustamusiikkina lisenssin voimassaoloajan. Tämän lisenssin lisäksi tarvitset aina edellä esitetyn esityskorvaussopimuksen.

> Hanki tallennus- ja käyttölupa ePalvelusta