default_scv.tpl

Urheiluhallit

Urheilu- ja keilahalleja varten voit tehdä sopimuksen äänitemusiikin esittämisestä ja äänite/biisikauppamusiikin tallentamisesta ja käytöstä.

1. Äänitemusiikin esittäminen. Kun liikuntatiloissa esitetään äänitemusiikkia (esimerkiksi radiosta, televisiosta, nauhalta, äänilevyltä, tietokoneelta tms. tavalla), siitä maksetaan Gramexin kautta alla olevan hinnaston mukainen tekijänoikeuskorvaus. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero. Huom: korvaus ei kata musiikkivideon esittämistä.

Asiakaspinta-ala Korvaus €/kuukausi
alle 500 m2 13,65
500 m2 tai suurempi 20,37

> Tee sopimus ePalvelussa

2. Tallentaminen ja biisikauppamusiikin käyttö.   Lisenssin voi hankkia seuraavilla toimialoilla: ravintola- ja hotelliala, vähittäiskauppa ja asiakaspalvelutilat. Sen nojalla saat kopioida ja valmistaa äänitteitä toiselle tallennusalustalle, esim. cd-levyltä muistitikulle. Lisäksi saat käyttää äänitteitä, jotka olet ostanut vain kuluttajakäyttöön musiikkia myyvästä biisikaupasta. 

Tämä lupa  maksaa 124 € (sis. alv.)  ja on voimassa 12 kuukautta. Sen nojalla saat kopioida enintään 200 äänitteen uraa (biisiä) ja käyttää niitä julkisessa esityskäytössä taustamusiikkina lisenssin voimassaoloajan. Tämän lisenssin lisäksi tarvitset aina edellä esitetyn esityskorvaussopimuksen.

> Hanki tallennus- ja käyttölupa ePalvelusta