default_scv.tpl

Markkinat ja torit

Markkina-, toritapahtumia varten voit tehdä sopimuksen äänitemusiikin esittämisestä sekä äänite/biisikauppamusiikin tallentamisesta ja käytöstä. Alla on hintatiedot ja linkki, jota kautta pääset tekemään sopimuksen.

1. Äänitemusiikin esittäminen. Kun markkina-, toritapahtumissa esitetään äänitemusiikkia (esimerkiksi radiosta, televisiosta, nauhalta, äänilevyltä, tietokoneelta tms. tavalla), siitä maksetaan Gramexin kautta alla olevan hinnaston mukainen tekijänoikeuskorvaus. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero. Huom: korvaus ei kata musiikkivideon esittämistä.

Korvauksen voi suorittaa kuukausi- tai vuositasolla.

Korvausperuste Korvaus € / kk
€ / kuukausi 24,93
Korvausperuste Korvaus € / vuosi
€ / vuosi 199,33

> Ota yhteyttä sopimuksen tekemiseksi

2. Tallentaminen ja biisikauppamusiikin käyttö.   Lisenssin voi hankkia seuraavilla toimialoilla: ravintola- ja hotelliala, vähittäiskauppa ja asiakaspalvelutilat. Sen nojalla saat kopioida ja valmistaa äänitteitä toiselle tallennusalustalle, esim. cd-levyltä muistitikulle. Lisäksi saat käyttää äänitteitä, jotka olet ostanut vain kuluttajakäyttöön musiikkia myyvästä biisikaupasta. 

Tämä lupa  maksaa 124 € (sis. alv.)  ja on voimassa 12 kuukautta. Sen nojalla saat kopioida enintään 200 äänitteen uraa (biisiä) ja käyttää niitä julkisessa esityskäytössä taustamusiikkina lisenssin voimassaoloajan. Tämän lisenssin lisäksi tarvitset aina edellä esitetyn esityskorvaussopimuksen.

> Hanki tallennus- ja käyttölupa ePalvelusta