default_scv.tpl

Leikkikoulut ja päiväkodit

Leikkikoulu- ja päiväkotitiloja varten voit tehdä sopimuksen äänitemusiikin esittämisestä, äänite/biisikauppamusiikin tallentamisesta ja käytöstä sekä musiikkivideoiden esittämisestä. Alla on hintatiedot ja linkki, jota kautta pääset tekemään sopimuksen.

1. Äänitemusiikin esittäminen. Kun leikkikoulu- ja päiväkotitiloissa esitetään äänitemusiikkia (esimerkiksi radiosta, televisiosta, nauhalta, äänilevyltä, tietokoneelta tms. tavalla), siitä maksetaan Gramexin kautta alla olevan hinnaston mukainen tekijänoikeuskorvaus. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero. Huom: korvaus ei kata musiikkivideon esittämistä vaan sitä koskeva hinnasto on alla.

Asiakkaiden lukumäärä Korvaus €/vuosi
6 - 15 asiakasta 30,9
16 - 35 asiakasta 62,3
36 - 50 asiakasta 119,57
51 - asiakasta 179,22

Huom! Mikäli toimintaa harjoitetaan alle 6 kk / v, jaetaan vuosikorvaus 12:lla ja kerrotaan toimintakuukausien määrällä. Vähimmäiskorvaus on kuitenkin 35,8 € paitsi ensimmäisen ryhmän osalta 15,36 €.

> Tee sopimus e-Palvelussa

2. Tallentaminen ja biisikauppamusiikin käyttö.   Lisenssin voi hankkia seuraavilla toimialoilla: ravintola- ja hotelliala, vähittäiskauppa ja asiakaspalvelutilat. Sen nojalla saat kopioida ja valmistaa äänitteitä toiselle tallennusalustalle, esim. cd-levyltä muistitikulle. Lisäksi saat käyttää äänitteitä, jotka olet ostanut vain kuluttajakäyttöön musiikkia myyvästä biisikaupasta. 

Tämä lupa  maksaa 124 € (sis. alv.)  ja on voimassa 12 kuukautta. Sen nojalla saat kopioida enintään 200 äänitteen uraa (biisiä) ja käyttää niitä julkisessa esityskäytössä taustamusiikkina lisenssin voimassaoloajan. Tämän lisenssin lisäksi tarvitset aina edellä esitetyn esityskorvaussopimuksen.

> Hanki tallennus- ja käyttölupa ePalvelusta

3. Musiikkivideon esittäminen. Esityskorvaukseen vaikuttaa sekä kuvaruutujen määrä, näytön koko (videoprojektori/plasmanäyttö) että se, miten keskeinen funkio musiikkivideoilla toiminnassa on. Tuottajille maksettavan korvauksen lisäksi esittäjille maksetaan korvaus aina silloin kun käytetään musiikkivideokanavia tai Suomessa äänitettyjä ja Suomessa tai muualla ETA-alueella kuvattuja musiikkivideoita. Korvaus on 30 % vastaavasta tuottajan korvauksesta. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero.

A. Musiikkivideoiden esittämisellä ei ole keskeistä funktiota.

Kuvaruutumäärä Tuottajien korvaus €/kk Esittäjien korvaus €/kk
1-2 11,96 3,61
3- 23,28 6,98

1 videoprojektori/plasmanäyttö aina +20 % edelliseen hintaan


B.  Musiikkivideoiden esittämisellä on keskeinen funktio.

Kuvaruutumäärä Tuottajien korvaus €/kk Esittäjien korvaus €/kk
1-2 35,86 10,76
3- 69,81 20,96

1 videoprojektori/plasmanäyttö aina +20 % edelliseen hintaan 

> Ota yhteyttä sopimuksen tekemiseksi