default_scv.tpl

Hiihtokeskukset

Hiihtokeskuksia varten voit tehdä sopimuksen äänitemusiikin esittämisestä sekä äänite/biisikauppamusiikin tallentamisesta ja käytöstä. Alla on hintatiedot ja linkki, jota kautta pääset tekemään sopimuksen.

1. Äänitemusiikin esittäminen. Kun rinteissä esitetään äänitemusiikkia (esimerkiksi radiosta, televisiosta, nauhalta, äänilevyltä, tietokoneelta tms. tavalla), siitä maksetaan Gramexin kautta alla olevan hinnaston mukainen tekijänoikeuskorvaus. Korvauksiin lisätään kulloinkin sovellettavan verokannan mukainen arvonlisävero. Huom: korvaus ei kata musiikkivideon esittämistä.

Hissikapasiteetti lasketaan niiden hissien perusteella, joiden yhteydessä soitetaan äänitemusiikkia. Aukiolokuukaudella tarkoitetaan tässä sopimuksessa kuukausia, joiden aikana hiihtokeskus on yleisölle avoinna yli 7 päivää.

Hissien kapasiteetti korvaus €/aukiolokuukausi
alle 2.500 henk./h 24,76
alle 5.000 henk./h 50,85
alle 7.500 henk./h 74,76
alle 10.000 henk./h 99,68
yli 10.000 henk./h 124,6

> Ota yhteyttä sopimuksen tekemiseksi

2. Tallentaminen ja biisikauppamusiikin käyttö.   Lisenssin voi hankkia seuraavilla toimialoilla: ravintola- ja hotelliala, vähittäiskauppa ja asiakaspalvelutilat. Sen nojalla saat kopioida ja valmistaa äänitteitä toiselle tallennusalustalle, esim. cd-levyltä muistitikulle. Lisäksi saat käyttää äänitteitä, jotka olet ostanut vain kuluttajakäyttöön musiikkia myyvästä biisikaupasta. 

Tämä lupa  maksaa 124 € (sis. alv.)  ja on voimassa 12 kuukautta. Sen nojalla saat kopioida enintään 200 äänitteen uraa (biisiä) ja käyttää niitä julkisessa esityskäytössä taustamusiikkina lisenssin voimassaoloajan. Tämän lisenssin lisäksi tarvitset aina edellä esitetyn esityskorvaussopimuksen.

> Hanki tallennus- ja käyttölupa ePalvelusta